Zeel Production | Make Everybody Dream Come True

Need Help? Call us!

+6019-202 0691

professional photographer and beautiful model on fashion shoot in photo studio with lighting equipment

GOSIP PANAS : Penerbit Terkenal Mengamuk gara gara Artis Wanita Baru datang photoshot sehelai sepinggang.

Hai laaa macam macam dengar cerita mengenai Artis Wanita baru ini makin lama makin parah, Menurut sumber dalaman kami dengar cerita seorang penrbit terkenal mengamuk teruk !

Ada artis wanita baru ni yang datang photoshoot untuk promo poster untuk sebuah mini siri tak bawa baju, katanya baju tak ada ? adehhhh

bila call Manager¬† bagi alasan itu urusan production bukan urusan kita….

amboi bawak baju selai pun susah, awak tu heroin takkan tak dak baju..payment pun tinggi
post ajer kat IG nak baju sponsor, banyak jer orang nak sponsor..

you pulak cantek . adoi laa dunia macammana !!!!

Untuk kekal cergas , kulit putih mulus jangan lupa dapatkan Secret Glow klik link di bawah