Zeel Production | Make Everybody Dream Come True

Need Help? Call us!

+6019-202 0691

GOSIP TERKINI : Artis Popular & Pengarah Terkenal di halau tuan rumah lokasi shooting

pengalaman shooting di halau oleh tuan rumah . 

ada artis ni cerita dekat admin semasa dalam satu set lokasi ni semasa shooting di  rumah sewa area kampung kampung ni la scene yang memerlukan watak extra di rumah.

So kebetulan ada tuan rumah sewa di lokasi , Tuan Pengarah ni offer la kt tuan rumah ni alang alang dah ada di lokasi tu. Marilah jadi extra untuk satu scene penting masa tu.

Tuan rumah ada cakap saya tak pandai berlakon ni tapi pengarah terus memujuk untuk berlakon masuk set serta merta.

 

yang lucunya  selepas beberapa take tuan pengarah mula bengang.

yelah satu scene di buat beberapa kali tak jadi ada je tak kena

ape lagi bila pengarah bengang lah keluar angin dia selepas berapa kali take terus di marahnya extra tu tak pandai berlakon ke (tuan rumah tersebut) 

haha yang kelakarnya  tuan rumah tu  pon naik angin la terus marah balik dan serta merta halau semua crew & artis dari rumah sewa tu.

tak pasal pasal kan ?

kesian pun ada admin ni