Zeel Production | Make Everybody Dream Come True

Need Help? Call us!

+6019-202 0691

web template zeelproduction (21)

Lets Move On – Azri Iskandar kembali ke Set Telemovie Suri Rumah Terfeeling

Kami berjumpa dengan Azri Iskandar yang juga turut terlibat dalam Telemovie Suri Rumah Terfeeling .

bila di tanya isu semasa panas panas ni tegas Azri pertama sekali

“Abang minta untuk tolong jangan bertanya soalan berkaitan peribadi “

sambil berseloroh  tegas tapi “boleh je borak sambil santai santai aja”

Lets Move on – ujar Abang Azri

bila di risik rupanya beliau tengah penat sebab melayan WhatsApps & panggilan wartawan atas isu gambar yang di upload di story facebook beliau

isu ini kecil sahaja tak sangka pelakon baru ini sahabat FB dah lama rupanya

Abang saja saja upload gambar bersama artis baru ni yela kebetulan ada dekat set .

bila upload dekat story tiba tiba ramai reply komen

ada banyak blogger mula up status merepek . puas nak jawap reporter apa semua ni

kalau kau tengok abang ade je update dalam story gambar bersama si Atikah , Wafariena dan lain lain .

kenapa isu ini pulak yang keluar ?

Setakat ini itulah penjelasan dari Azri Iskandar berkenaan Gambar yang viral baru baru ini .

Kami sempat bertanya apa Azri Iskandar buat kalau tidak shooting ?

“Biasanya abang & wife akan duduk rumah sahaja . semua aktiviti kami dok saja “

“Abang  tak seperti artis lain yang berniaga , tapi sebagai Pelakon itulah satu satunya pekerjaan abang “

Ujarnya setelah terlibat dalam industri hampir 24 tahun beliau ada simpanan sendiri .

Azri sembat berkongsi beliau & ex wife masih lagi contact rapat.

Kami sempat mengusik “Adakah mungkin masih ada sayang ?

“Abang tak ada big issue sebenarnya  harap semua hormati keputusan kami”

kami terus borak panjang terutama bila semasa PKP apa abang Azri buat ?

“Melalui PKP sehingga 2 tahun ini Alhamdulillah semua makan pakai cukup hasil duit berlakon selama ini . Abang ada simpan duit dengan wife”

bila di tanya abang tak ada buat job lain ke ?

Jawap Azri jiwa abang tetap pada lakonan sahaja . Kita bukan macam artis zaman sekarang belakon sekejap bila famous terus keluar produk . Itu bukan pelakon real .

abang tak ada join politik atau mana mana NGO . Abang hanya pandai berlakon sahaja.

kebetulan hari ini last day abang shooting , Insya allah lepas ini ada job 28 episod pulak

syukur lah dapat bekerja seperti biasa .

Kami doakan abang Azri Iskandar & ex wife baik baik sahaja dan  akan terus berkarya kerana kita perlukan pelakon lagend macam abang

all the best untuk next projek !!